Volg ons via Facebook

06/05

Delen Delen via Facebook Delen via Twitter

St-George Strijkkwintet

Het St. George Quintet is een internationaal strijkersensemble, bestaande uit Liesbeth Baelus (viool), Kaja Nowak (viool), Marie-Louise De Jong (altviool), Wouter Vercruysse (cello) en Bram Decroix (contrabas).   Als laureaat van Supernova Jong Klassiek in 2016, krijgt het ensemble een podium op onder meer het Klarafestival Brussel en Klara’s Iedereen Klassiek in het Concertgebouw Brugge. Eind 2016 volgt dan het eerste album, ‘British Legends’, opgenomen in de grote zaal van het Concertgebouw Brugge.   Een in de gaten te houden quintet met lokale roots dus.

Het concertprogramma ‘Britisch Legends’ brengt vier Britse componisten uit het begin van de vorige eeuw samen.  WOI had een heel sterke impact op elk van hen en hun muziek.

Uitvoerders: Liesbeth Baelus en Kaja Nowak, viool – Marie-Louise de Jong, altviool – Wouter Vercruysse, cello – Bram Decroix, contrabas

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk, Wilde Westen & Legato vzw.  

Terug naar overzicht

11u00 – Concertstudio – €11 / €8 (-26)

Tickets aan de deur vanaf 30 minuten voor de voorstelling.

Leerlingen Conservatorium kunnen deze voorstellingen gratis bijwonen.  Om plaatsgebrek te vermijden, vragen we om te reserveren op reservaties@legatokortrijk.be.

Betalende tickets kan je reserveren bij Uit in Kortrijk (056) 23 98 55