Volg ons via Facebook

15/02/2018

Koper en Percussie

Info

Leerkrachten van het Conservatorium Kortrijk en de professionele solisten van de Kortrijk Brass Band slaan de handen inéén voor de tweede editie van de koper- en percussiestage.  Gedurende deze tweedaagse kunnen de leerlingen genieten van masterclasses, samenspel (aangepast volgens niveau) en krijgen ze de gelegenheid om enkele werken mee te spelen met de Kortrijk Brass Band. (www.kortrijkbrassband.be)

Voor wie?

Leerlingen koper van het Conservatorium Kortrijk en geïnteresseerde jongeren van andere academies vanaf L3 tot H3.

Instrumenten: Trompet, cornet, bugel, althoorn, bariton, euphonium, trombone, bastrombone, bastuba.

Hoe inschrijven?

Stuur ten laatste op woensdag 7 februari een mail met je naam, graad (L3, M2…), instrument en contactgegevens naar info@legatokortrijk.be.

Wanneer?

Donderdag 15 februari van 10u tot 16u

Vrijdag 16 februari van 11u tot 17u

Toonmoment – Slotconcert

Alle ouders, geïnteresseerden en leerlingen L1 worden van harte uitgenodigd op het slotconcert op vrijdag 16 februari om 18u, locatie NTB

Waar?

In de lokalen van het Conservatorium Kortrijk 

Meebrengen?

Instrument en lunch

Warme en koude dranken worden voorzien door de organisatie.

Prijs?

Gratis voor leerlingen Conservatorium Kortrijk

€15 voor alle andere leerlingen

Inschrijven?

Inschrijven voor deze stage kan voor leerlingen én niet-leerlingen via info@legatokortrijk.be met vermelding van je naam, adres, contactgegevens, instrument en leerjaar. De inschrijvingen van niet-leerlingen is definitief bij ontvangst van betaling. Betalen kan op rekeningnummer BE32 0013 2333 2402 met vermelding van je naam en de stage.